Baba Candır Son Bölüm izle | hd izle, Baba Candır Yeni Bölüm seyret, online izle ,Baba Candır Son bölüm



Sponsor Bağlantılar





Baba Candır 34. Bölüm izle

Baba Candır 34. Bölüm izle
Bu bölüm baya heyecanlı ve entrikalı geçecek sanırım. Haluk Ece Şeboyu görmesin diye yanqın butonuna basarak şirketi boşaltır. Şeboyu asantlıkla şirketden çıkarsın. Akıllı Haluk. Ama kendi suçlu niye unudursunki Şeboyla sözlendiyini. Ece Şebonun parmaındakı yüzüyü görürse vay halına Haluk Güney. Derhal yüzüyü atar. Ceylana bak sen Emrecanı öldürüyor. 



Yazık Emrecan. Dikkatle bakarsanız eyer onların düğün tarihi almak için belediyeye gitmişler. Emrecan düğün tarihini daha gec almak istediyi için Ceylan onu öldürüyor. ( sadece bir tahmin). Egemenin kayınpederine bak sen yufka açıyor. Çok iyi bir insan. Sade bir insan. Allah kolaylık versin. Anlaşılan Damla baya Çelik ailesinin başına iş açıçak. Tefeciler evi basmış. Bence Haluk işin içine girecek. Kavqa edicek. Çünki Halukun instagram sayfasında başı sarqılı hastanede fotorafın paylaşmış. Ee gerisi kaldı Pazarı beklemeye. Gel Pazar, gel Pazar....


 Baba Candır 33. Bölüm Yorumları :

leyla: lütfen, arkadaşlar, diziyi beğenmeyenler izlemesin. ama yoruma da saçma dizi gibi şeyler yazmayın. babacandır kadar komik, eğlenceli, romantik, enteresan, sevimli, keyifli dizi var mı ya? tüm haftanın sinirini alıp götürüyor haluk. hele electro bogi efsaneydi. echalı kaçıranlar da tefeciler olmalı. şebo yapmaz bence, çünki bununla ne elde ede bilir ki? iyi ki hayatımızın bir parçasısın babacandır. 


Misafir : 
ben var ya dizinin en komik bölüm ve sahnelerini yazıp saklıyorum ki büyüyünce çocuklarım da izlesinler. diziye ukraynalı geldi, avustralyalı da geldi. bir tek azerbaycanlı kaldı. onu da görürüz inşallah. benimle aynı fikirde olanlar leyla diye yazsınlar, ben anlarım. dizinin 2. sezonda da yayınlanacağı da ayrı mutlu etti beni. keşke türkiyeye gele bilsem. 

paşabahçe setine gele bilsem. büyüyünce mutlaka türkiyeye gelicem. şu an ki en büyük hayalim bu. yaxşısan babacandır, çox yaxşısan. bir sorum var türk kardeşlerime. siz neden yaxşı diyemiyorsunuz, hep yahşi diyorsunuz? cevaplarsanız dünya mutlusu olurum. ))

biz kızlarla(medine,nigar ve men) okul da ve başka yerlərdə getdiyimiz zaman baba candır ın şarkısının okuyoruz çok güzel şarkı.dün ki dizi yine de güzel di ammma ben halukun ağlamaq sahnesine üzüldüm.bide damlayla levent yakışıyorlar bir-birilərinə bencede bunlar evlenicekler evlensinler evlensinler.o, leventende ece haluk kurtulsun. levent kötüyü(aldı rolda )olsada yine gülün biri ama haluk kadar olmaz



Labels:



1 Response to "Baba Candır 34. Bölüm izle "

  1. mbdizi says:

    dizi izle Siz okunuşu müteаddіt іnsаn gibi anlamsız zamanlarınızda sürеkli olarak internetten fіlm izleуenlerden mіѕіnіz? Ancak film izlediğiniz site ile іlgіlі daіmî olarak problеm mu yaşıyоrsunuz? Bu iş merkezi ѕayeѕinde dаhа çok bu stіl sоrunlаr уaşamaуaсaksınız. Canlı izle Tüm filmleri evinize mіhman etmeye anık оlun. şehir еn tanınmayan ve okunuşu efsаneleşmiş, unutulmаyаn fіlm ve dizileri sizlere ѕunuуor. full hd dizi böylеliklе kоlayca okunuşu de rahat istediğiniz filmi іzleyebіlіrѕіnіz. Bu iş merkezi yardımıyla yegâne yapmanız gereken уazarak seyre dalmanız. Tek Parça Ayrıcа ötümlü оlarak film izlеrkеn оluşan donmalara kаrşı da hal gеtirilmiş gіbі görünüyоr. mukаddemа olduğu gibi filmleri hіçbіr biricik kısımlar halindе іncelemek alegоri hareketѕiz parça izle sеçеnеğі ѕayeѕinde dikkatiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış tеk şеkildе, sоrunsuz оlarak film tаkip özellіğі okunuşu sunuуor. izle güçlü butonu sebebiyle hеnüz kаliteli bеnzеr görüntüyе ѕahip olarak filminizi hеvеs іle izleуebilirsiniz.

Leave A Comment:

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites