Baba Candır Son Bölüm izle | hd izle, Baba Candır Yeni Bölüm seyret, online izle ,Baba Candır Son bölüm



Sponsor Bağlantılar





Baba Candir 43. Bolum 23 Ekim 2016


son bolum izle">Baba Candır en <b><a href=son bolum izle" width="213" height="140" align="left"/>

Baba Candır!

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, 3 çocuğuna hem babalık hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak mecburiyetinde kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih'in başından geçen kimi şen, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Salih'in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih'in hayattaki tek amacı çocuklarının hem meslek hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. çocuklar ise, bundan sonra büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri bu gibi yaşamayı tercih etmektedirler. ancak 3 çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, halen babalarının evinde yaşamaktadırlar. aslında bu durum Salih'in de işine gelmektedir; sebebi ise, ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, babalarının gözünde onlar hala küçük bir çocukturlar ve babalarının ilgisine ve korumasına ihtiyaçları bulunur. Baba Candir bütün hızıyla devam ediyor!

çocukları için Yaşayan Baba Candır

Salih'in yaşamda en çok inandığı sözlerden biri "bir babanın, oğlunun yaptığı tüm yanlışlardan sorumlu olduğudur." Bu nedenle, Salih, iki oğlunun da iş yaşamlarında yada özel hayatlarında yaptıkları hataların sorumluluklarını üstlenmekte ve onları düzeltmek için büyük bir gayret harcamaktadır. Salih, bütün bunları yaparken, azami kendi hayatını ihmal edip, sadece çocukları için yaşamaktadır. Bu yüzden de çocuklarına göre Baba Candır!

Salih'in en büyük çocuğu, kızı Ece, Türkiye'nin büyük holdinglerinden birinin sahibi ve yönetim kurulu başkanı, Anadolu Kaplanı tarzındaki bir adam olan Hasan Başkan'ın hususi asistanı görevindedir. Salih, kızının iş hayatında başarılı olmasına aşırı sevinirken; hiçbir hususi hayatı olmamasına da üzülmektedir.

Salih'in en büyük oğlu Egemen de, aynı ablası kadar başarılı bir çocuktur; tıp fakültesinden iyi derece ile mezun olduktan sonra, onkoloji uzmanı olmuş ve özel bir hastanede, kanser araştırmaları üzerine çalışmaya başlamıştır.

Aile Değerlerini önemseyen sıra Baba Candır

Ece ve Egemen, iyi kariyer seçimleri yapmış olmalarına karşın, meslek arkadaşları ve ya patronları yüzünden büyük sorunlar yaşamaktadırlar. Ece, patronunun oğlu, şımarık ve kontrolcü bir adam olan Haluk'a karşı büyük bir mücadele veriyordur. Haluk Ece'nin babasıyla olan yakınlığından ve hızlı yükselişinden rahatsızdır. Ece'den kurtulmak istemekte ve her fırsatta onu şirketten göndermek için uğraşmaktadır. Egemen de, görev aldığı hastanenin başhekimi ile uğraşmaktadır. Başhekim kendisine kafayı taktığı için Egemen sürekli nöbete kalmaktadır. Başhekim gerçekte Egemen'i sınıyordur. Egemen'in çalışkanlığından ve dürüstlüğünden emin olunca onu uçarı kızı Aslı ile tanıştırır.

Salih, kızı ve oğlunun bu kadar çok çalışırken, sağlıklarına hiç dikkat etmiyor olmalarından ötürü çok üzülmekte ve onlara küçük bir çocuk bunun gibi görerek iyi beslenmeleri ve sağlıklarına dikkat etmeleri hakkında sürekli uyarmaktadır.

menfaatlerini meslek hayatına kaptırmış olan bu iki çocuk, babalarının bu çok korumacı halinden sıkılmıştır ve bu nedenle çok yoğun babalarını yalnız bırakmaktadırlar.

Baba Candır Dizisinin sıkıntı çocuğu

Ailenin en küçüğü Emrecan, tam bir "sıkıntı çocuk" tur. Emrecan, liseden sonra üniversiteyi kazanmış, lakin ikinci sınıftan sonra okuldan atılmış, askerliğini yaptıktan sonra iki sene boyunca iş aramış, ama hala kendisine müsait doğru dürüst bir iş bulamamış, çok fazla asi ruhlu, biraz tembel, fakat o kadar da şirin ve özünde iyi kalpli bir gençtir.

Emrecan, devamlı olarak hayatıyla ilgili "hatalı seçimler" yaptığı için hem babasını, hem ablasını hem de abisini aşırı yormaktadır. Emrecan, üzerindeki bu ağır aile baskısı yüzünden acilen bir iş bulmayı ve kendi özgürlüğünü eline alıp kendisini ailesine kanıtlamayı çok fazla istemektedir.

Baba Candır genel Hikayesi

Baba Candır dizisinin ana hikayesi Emrecan'ın 11 sene evvela katıldığı bir mektep gezisinde meydana gelen bir yanlış anlaşılma; daha doğrusu bir "şaka" yardımıyla başlar ve yürür.

"hayat tesadüflerle yürür" sözünü doğrular şekilde; Emrecan'ın, ilkokuldayken, ürgüp Peri Bacaları'na düzenledikleri bir mektep gezisi sırasında karşılaştığı akranı yaştaki bir kız, büyüdüğünde, hem başının bir numaralı belası hem de hayatının aşkı olacaktır.

Ceylan, doğma büyüme ürgüplü, kuvvetli karakterli, güzel yüzlü, akıllı, uslu, iyi kalpli, çalışkan, ve sevimli bir kızdır.

Emrecan ve yakın arkadaşı yel; ilkokul gezisi esnasında, okul arkadaşlarından ayrılıp, dar bir vadide bir başlarına gezinmeye başlarlar. Ve o anda yel göle düşer, yüzme bilmediği için boğulması lahza meselesidir. Emrecan, bir türlü suya atlayıp arkadaşını kurtarmaya cesaret edemezken ve rüzgar, tam kendini suyun derinliğine bırakıp boğulmak üzereyken; o sırada tesadüf eseri ordan geçmekte olan, ürgüp'şöhret yerlisi küçük kız Ceylan, koşarak geldiği göle atlar ve Rüzgar'ın hayatını kurtarır.

Emrecan, nerden çıktığını anlayamadığı gözüpek kızı görünce korkup kaçar. yel, ilk öncelikle hayatını kurtaran Ceylan'a teşekkür eder. lakin diğer yandan da, aynı cesareti gösteremeyen Emrecan'a çok aşırı kızgındır. Ceylan, Rüzgar'a "ben bugün senin hayatını kurtardım, bana bir can borcun var, yani aslında kader bugün burda bizi birleştirdi" deyince; rüzgar, "evet.. çok aşırı haklısın.. bence biz büyüyünce evlenmeliyiz" diyerek, çocuk aklıyla Ceylan'la alay eder. Ceylan, çok fazla temiz kalpli, iyi niyetli, romantik bir kız bulunduğu için Rüzgar'ın bu alaycı sözlerini ciddiye alır, ona inanır. Ceylan'ın bu halini gören yel, kendi kimliğini gizleyip, kendisini Emrecan olarak tanıtır ve Ceylan'a "10 bir sene sonra istanbul'da, millet Parkı'nda buluşmaları gerektiğini ve ordan sonra evlenebileceklerini" söyler. Ceylan, bu söze de inanır. yel, öğretmenlerinin seslenişi ile koşara k gidip otobüslerine biner. Ceylan, on bir yıl sonra evleneceği çocuğun arkasından el sallar.

Aradan 11 yıl geçtikten sonra, Ceylan, 11 sene boyunca hiç unutmadığı Emrecan ile, yani aslında rüzgar ile buluşmak için istanbul'a gelir.

Ceylan, istanbul'a geldiği anda; kader, bir defa daha elini çabuk tutacak ve bu defa da hakiki Emrecan ile Ceylan'ın yollarını kesiştirecektir.

Ceylan, Emrecan'ın evine gelip, babası Salih'e kendisini "gelin" olarak tanıtınca; ansızın bire işler karışacak ve tüm aile Emrecan'ın bu kez da başına bir "kız meselesi" çıkardığı için ona çok kızacaktır. Emrecan, bir yandan Ceylan'la hiç bir alakası olmadığını anlatmaya ve bunu ailesine ispatlamaya çalışırken; öteki yandan da Ceylan'la yakınlaşacak ve bilincinde yapılmaksızın ona aşık olmaya başlayacaktır.

Aile Değerlerini önemseyen sıra Baba Candır

Baba Candir dizisinin ilerleyen bölümlerinde Ceylan, asıl hayatını kurtardığı ve zamanımızda ünlü bir pop star olan yel ile tanışacak işler daha da karışacaktır. yel da, Ceylan'ı tanıyınca ona aşık olacak ve bu kez da Emrecan, çocukluğundan bu yana kafa rakibi olan Rüzgar'a, sevdiği kızı kaptırmamak için büyük bir mücadele vermeye başlayacaktır. Ceylan gerçeği öğrendiğinde duyguları ve verdiği söz arasında kalacaktır.

Salih'in kız kardeşi, evin sağduyu merkezi ve çocukların dadısı rolündeki Nermin hala, Libya'da bir inşaatta çalışan eşini kaybetmiş ve borçları yüzünden evsiz kalınca da abisinin evine sığınmıştır. Nermin hala, çocuklara karşı çok aşırı "yufka yürekli" davrandığı için abisine çok aşırı kızmaktadır. Bu nedenle evin halası, evin babasına göre daha sert ve sert kuralları olan bir disiplin merkezidir.

- Baba Candır dizisinde bütün karakterlerin hikayeleri "aile değerleri" üstünde birleşir.
- çoğu zaman varlığını aşırı önemsemediğimiz ailemiz aslında sahip olduğumuz en değerli durumdur.
- Sorularımızın cevapları, problemlerimizin çözümleri gerçekte herzaman ailemizdedir.
- Baba Candır dizisi unutulmuş değerleri gün yüzüne çıkarıyor.


Baba Candır 43. bölüm Takılmadan izle 23-10-2016 ,Baba Candır 43. bölüm Online izle,Baba Candır 43. bölüm Youtube seyret,Baba Candır son bolum izle,Baba Candır 43. bölüm internetten izle,Baba Candır 43. bölüm internetten izle,Baba Candır 43. bölüm Online izle,Baba Candır 43. bölüm Hemen izle,Baba Candır 43. bölüm izle ,Baba Candır 43. bölüm Online izle, Baba Candır 43. bölüm

Baba Candır 43. bölüm

Online izle

Türkiyenin Online Dizi izleme sitesinden alınmıştır bu i� �erik...

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites